Lier Actueel - Lierinbeeld

Home Actueel Nieuws - archief Verkeersberichten Over LierActueel Contact Gebruiksvoorwaarden Website Lierinbeeld

Sinterklaas bezoekt AC Lyra

Lier, 3 december 2021: Zo’n 200 enthousiaste kinderen, G-atleten en andere leden beleven supergeslaagd en corona-veilig Sintbezoek.

De meeste jeugdleden en G-atleten van AC Lyra hadden 3 december in het rood in hun agenda aangekruist. Op die datum werd hoog bezoek verwacht op de atletiekpiste. Iets na 19.00 uur werd hun geduld beloond. De Sint en zijn twee zwarte pieten kwamen te voet aan op de atletiekpiste.

“Vooraf werd afgesproken om alles corona-veilig en zoveel mogelijk buiten te organiseren. Zo bezocht de Sint de diverse trainingsgroepjes buiten, mochten de 'pakjespiet' en de 'looppiet' hun hartje ophalen en waagden zich aan een challenge met de kids. Het plezier kon duidelijk niet op. Elke groep mocht daarna hun zangtalent laten weerklinken met een sinterklaasliedje. Op het einde van de training vonden onze Kids hun eigen ontworpen en prachtig gekleurd schoentje, gevuld met wat lekkers, terug. Iedereen werd getrakteerd op een zakje 'sintsnoep'”, zegt Gery Follens van AC Lyra. (MSL/foto’s MSL-SDW)